Rukkileib suitsulesta ja kalamarjaga

Väike eelroog suitsulesta ja merivarblasemarjaga.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

4 viilu tumedat rukkileiba

võid

80 g toorjuustu

0,5 küüslauguküünt

150 g suitsutatud süvalesta ehk musta paltust (røget hellefisk)

4 sl musta merivarblasekalamarja

musta pipart

Valmistamine

Määri rukkileivaviilud mõlemalt poolt võiga. Prae pannil mõlemalt poolt mõnusalt krõbedaks. 

Lase leivaviiludel jahtuda. Sega toorjuust peenestatud küüslaugu ja musta pipraga, määri leivaviiludele. Laota peale suitsulestaribad. Kaunista kalamarja ja vähese pipraga. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR