Külmutatud leedridessert

Kogus
viiele
Valmistusviis
Sügavkülmutamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

200 ml 35% rõõska koort ehk vahukoort

200 ml leedriõiesiirupit

Kaunistuseks:

värskeid suviseid marju - nt

maasikaid või vaarikaid või mustikaid

tuhksuhkrut

Valmistamine

Pane rõõsk koor kaussi ning vahusta pehmetipuliseks vahuks, siis vispelda vähehaaval juurde leedriõiesiirup. 

Pane suurde anumasse ja sügavkülmuta. Enne serveerimist tõsta kannmikserisse või köögikombaini ning töötle ühtlaseks jäiseks magustoiduks. 

Jaota väikestesse pokaalidesse või magustoidukaussidesse, kaunista suvemarjadega ning sõelu peale tuhksuhkrut. 

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR