Gnocchi kreemja spinati-tomatikastmega

Itaaliapärane roog

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
20 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 sl oliiviõli

2 purustatud küüslauguküünt

400 g purk konservitud purustatud tomateid

140 g mascarpone toorjuustu

500 g gnocchi'sid (itaalia klimpe)

200 g värsket beebispinatit

peotäis basiilikut

riivitud parmesani juustu

soola ja musta pipart

Valmistamine

Kuumuta oliiviõli praepannil. Lisa küüslauk ja prae kuldseks, siis lisa pannile purustatud tomatid. Maitsesta soola-pipraga, siis lase 10 minutit podiseda. Siis lisa mascarpone ja kuumuta veel 2 minutit. 

Samal ajal keeda gnocchi vastavalt pakendi juhistele. Lisa viimasel minutil ka spinatilehed. Nõruta hoolega, siis lisa pannile ja sega kastmega läbi. 

Serveeri kohe, peale puista basiilikut ja parmesanilaaste. 

Nipid ja soovitused:

  • Hoia igaks juhuks veidi gnocchi-keeduvett alles ja kasuta seda vajadusel kastme vedeldamiseks, 
  • Mascarpone asemel võib kasutada ka toorjuust.

Loe veel:

Retsept siit, pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR