Kummelisuhkur

Lõhnav kummel annab väga aromaatse maitsesuhkru.
Kasuta tee, magustoitude, pannkookide, kreemide, glasuuri, muffinite, marjade-puuviljade maitsestamiseks.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

2 dl suhkrut

peotäis kummeliõisi

Valmistamine

Pane kummeliõied ja suhkur kannmikserisse või köögikombaini ning töötle, kuni saad kollakasroheka suhkru

Laota saadud maitsesuhkur küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja lase ahjus 20-30 kraadi juures kuivada 2-4 tundi või näiteks saunalaval või kuumal suvepäeval päikese käes. Sega suhkrut aeg-ajalt.

Kui kummelisuhkur on krõbekuiv, siis kalla kaanega purki. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR