Maroko münditee

Marokos juuakse hulgaliselt värske mündi ning rohke suhkruga maitsestatud rohelist teed.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Jook
Lisategevused

Koostisosad

1 sl rohelist hiina teed ("gunpowder")

3 tl suhkrut

50 g värsket rohemünti

1 l keevat vett

Valmistamine

Loputa liitrine teekann keeva veega.

Kuumuta potis vesi keemiseni. Lisa roheline tee ning lase tasasel tulel 5 minutit podiseda.

Lisa suhkur ja mündilehed, sega hoolega, et suhkur lahustuks ja mündilehed oleksid vee sees (vee peale jäädes tõmbuvad nad pruuniks). Keeda veel minut aega.

Tõsta pott tulelt, kata kaanega ja lase 5 minutit tõmmata.

Aseta iga teeklaasi sisse värske mündioks, kurna juurde kuum teejook.

Serveeri.

Pildi tegi Nami-Nami kasutaja TSHEBURASHKA.

LISA KOMMENTAAR