Ahjufeta sardiinide ja oliividega

Vahemereline eelroog.

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

4 sl oliiviõli

2 tl vahemerelist ürdisegu

1 tükk fetajuustu (u 150-200 g)

1 karp sardiine õlis (u 6 kala)

1,2 dl Kalamata oliive

näpuotsaga sumahhi

Valmistamine

Kuumuta ahi 200 C.

Sega väikeses kausis oliiviõli ja vahemere ürdisegu. 

Pane fetajuust kuumakindlasse vormi, mis sobib nii ahju kui ka serveerimiseks. Säti sardiinid ja oliivid fetajuustu ümber.

Puista peale veidi sumahhi, nirista peale ürdiõli.

Kata fooliumiga ja küpseta 200-kraadises ahjus 15 minutit. Eemalda foolium ja serveeri kohe. Kõrvale paku grissini-kõrsikuid, soolakreekereid või nisuleiba.

Loe veel:

Retsept mugandatud siit.

LISA KOMMENTAAR