Maitseb nagu piparmündi-stracciatella - meie serveerisime seda hoopis jäätisena :)
250 g mascarpone toorjuustu
4 dl 35% rõõska koort ehk vahukoort
2-3 sl suhkrut
2-3 sl "Cream sherry" šerrit
200 g After Eight šokolaadiruute
paar tilka rohelist toiduvärvi
Pane mascarpone, vahukoor, suhkur ja šerri suurde kaussi ja mikserda pehmeks ühtlaseks vahuks, mis kuju hoiab.
Haki After Eight šokolaadiruudud väikesteks tükkideks, sega läbi.
Jaota magustoidupokaalidesse ja serveeri kohe või lase paar tundi külmkapis maitsestuda.
Enne serveerimist kaunista värske piparmündioksaga või pista iga pokaali sisse veel üks terve After Eight.
Retsept siit.
Piparmündi-mascarpone dessert
Maitseb nagu piparmündi-stracciatella - meie serveerisime seda hoopis jäätisena :)