Piparmündi-mascarpone dessert

Maitseb nagu piparmündi-stracciatella - meie serveerisime seda hoopis jäätisena :)

Kogus
kuuele kuni kaheksale
Valmistusviis
Sügavkülmutamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

250 g mascarpone toorjuustu

4 dl 35% rõõska koort ehk vahukoort

2-3 sl suhkrut

2-3 sl "Cream sherry" šerrit

200 g After Eight šokolaadiruute

Soovi korral:

paar tilka rohelist toiduvärvi

Valmistamine

Pane mascarpone, vahukoor, suhkur ja šerri suurde kaussi ja mikserda pehmeks ühtlaseks vahuks, mis kuju hoiab. 

Haki After Eight šokolaadiruudud väikesteks tükkideks, sega läbi. 

Jaota magustoidupokaalidesse ja serveeri kohe või lase paar tundi külmkapis maitsestuda. 

Enne serveerimist kaunista värske piparmündioksaga või pista iga pokaali sisse veel üks terve After Eight. 

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR