Juustutrühvlid

Hõrgud juustupallikesed, mille valmistamisel kasutatakse lausa kahte erinevat lambapiimajuustu - Pinna lambapiimast toorjuustu ja Pinna 5 kuud laagerdunud Pecorino Romano lambapiimajuustu.

Kogus
u 15 tk
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

150 g toasooja lambapiima toorjuustu "Pinna"

50 g riivitud Pecorino Romano juustu

0,25 tl küüslaugupulbrit

näpuotsaga soola

Veeretamiseks:

2 sl riivitud Pecorino Romano juustu

1 sl paprikapulbrit

2 sl peenelt hakitud murulauku

Valmistamine

Sega toasoe toorjuust riivjuustuga, maitsesta küüslaugupulbri ja soolaga. Tõsta 30 minutiks külmkappi tahenema.

Võta kolm väikest kaussi, ühte pane paprikapulber, teise riivjuust, kolmandasse hakitud murulauk.

Võta teelusikatäis toorjuustusegu ja vormi käte vahel väikeseks palliks. Kata paprikapulbri, riivjuustu või murulauguga.

Kasutatud tooted:

Retsept ja foto: Synnove

LISA KOMMENTAAR