Pane Nutella kaussi, lisa piim. Sulata mikrolaineahjus 10 sekundit, siis sega ja vajadusel kuumuta veel 10 sekundit. Segu peaks olema pehme ja viskoosne, aga mitte tuline! Lase jahtuda.
Pane vahukoor suurde kaussi, lisa maisitärklis ja tuhksuhkur. Vispelda, kuni vahukoor pakseneb. Siis kalla juurde Nutella-segu ja jätka vahustamist, kuni saad tugevatipulise vahu.
Sega juurde röstitud pähklid, siis tõsta suurde serveerimiskaussi või 8 ramekin-vormi sisse. (Eriti tublid kokad kasutavad siis pritskotti, et eriti kena tulemus saada).
Serveeri vahukooretupsu ja kakaopulbriga, samuti võid peale puistata veel pähkleid.
Nutella-mousse
Nadiya Hussaini retsept. Valmista dessert kaheksa pokaali sees või ühe suure vormi sees.