Gnocchi brokoliga

Ahjus küpsetatud kartuliklimbid sinihallitusjuustu ja brokoli(ni)ga.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g gnocchi'sid (itaalia klimpe)

200 g spargelkapsaõisikuid või brokoliinit

150 g kreemjat sinihallitusjuustu - nt Dolcelatte, Gorgonzola

150 ml 10% rõõska koort e. kohvikoort

soola ja musta pipart

Valmistamine

Kuumuta ahi 190C. 

Kuumuta suures potis vesi keemiseni, maitsesta soolaga. Keeda gnocchi-klimbid vastavalt pakendi juhistele, siis tõsta kurnlusikaga välja ja nõruta. Lisa keeduvette brokolini ja keeda krõmpspehmeks. Nõruta. 

Pane gnocchi, brokoli(ni), sinihallitusjuust ja rõõsk koor kaussi, maitsesta soola-pipraga ja sega läbi. 

Tõsta võitatud ahjuvormi. Küpseta 190-kraadises ahjus 15-20 minutit või kuni roog on pealt kuldne ja mulksub kenasti. 

Serveeri värske salatiga. 

Loe veel:

Retsept siit. Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 02.04.2021 09:05

Väga mõnus roog, mulle meeldis väga. Kasutasin Gorgonzolat, mis oli meeldivalt pikantne.