Vasikaantrekoot suure sirmikuga

Rootsi koka Per Morbergi retsept.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Valmistamine

Kartulirösti: riivi toored kartulid jämeda riiviga. Sega õliga, maitsesta soola-pipraga. Suru pannile ja prae õlis ühelt poolt kuldseks ja krõbedaks. Siis pööra ringi ja prae ka teiselt poolt krõbedaks. Puista peale hakitud murulauku.

Küpseta vasikalihalõigud pannil sobiva küpsusastmeni tavapärasel viisil. 

Lõika sirmikud ribadeks. Kuumuta kuival kuumal pannil, kuni seentest eraldunud vedelik on arustunud. Siis lisa või ja soovi korral hakitud sibulat ning prae, kuni seened on kenasti kuldpruunid. Siis lisa rõõsk koor ja kuumuta, kuni rõõsk koor on kokku keenud. Maitsesta soola ja valge pipraga, vispelda juurde tükk võid. 

Joogisoovitus: punane küps Itaalia vein. 

Nipid ja soovitused:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR