Põnev vürtsmoos sobib hästi nii juustulauale, ahjupardi lisandiks kui ka külmade lihalõikude juurde. Pane hoidis väikestesse purkidesse ja hoia jahedas - hea külakostiks kaasa võtta!
Pane kumkvaadid, suhkur ja vesi potti ning kuumuta segades umbes 5 minutit, kuni suhkur sulab. Siis lisa tähtaniis, kaneelikoor ja tšilli. Kuumuta keemiseni, siis alanda kuumust ja lase segul umbes 10 minutit podiseda, kuni kumkvaadid on pehmed.
Jaota vürtshoidis steriliseeritud purkidesse. Kaaneta, keera purgid mõneks minutiks pahupidi, et kontrollida õhukindlust. Siis pööra õigetpidi, lase jahtuda.
Kumkvaadihoidis tähtaniisi ja tšilliga
Põnev vürtsmoos sobib hästi nii juustulauale, ahjupardi lisandiks kui ka külmade lihalõikude juurde. Pane hoidis väikestesse purkidesse ja hoia jahedas - hea külakostiks kaasa võtta!