Sega sinep, crème fraîche/hapukoor ja hakitud estragon kausis, maitsesta soola-pipraga.
Pane riivsai supitaldrikusse, teise taldrikusse soola ja pipraga maitsestatud jahu.
Fileeri väikesuulestad. Kasta fileed maitsestatud jahu sisse, siis määri mõlemale poole sinepi-hapukooresegu ja pressi filee seejärel riivsaia sisse. Aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja hoia valmistamiseni jahedas.
Praadimiseks kuumuta mittenakkuv praepann keskmisel kuumusel. Nirista pannile julgelt õli ja kui õli on kuum, siis paneeritud kalafileed. Prae umbes 2 minutit ühelt ja umbes 2 minutit teiselt poolt või kuni kala on läbi küpsenud.
Praetud krõbe väikesuulest
Arvesta terve väikesuulest (ingl. k. lemon sole) ehk kaks lestafileed sööja kohta. Väikesuulesta hooaeg on (vähemalt UK-s) septembrist märtsini.