Vegan banh mi

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

150 g tooreid aedvilju - nt

ribastatud punast kapsast

tikkudeks lõigatud porgandeid

3 sl valge veini äädikat

1 tl suhkrut

1 pikk sai

100 g hummust

175 g viilutatud küpsetatud tempet (tempeh)

väike punt koriandrit

väike punt münti

sriracha tšillikastet või muud tšillikastet

soola

Valmistamine

Pane ribastatud/tikkudeks lõigatud köögiviljad kaussi, lisa veiniäädikas, suhkur ja 1 tl soola. Sega läbi ja lase maitsestuda. 

Kuumuta ahi 180C. 

Lõika baguette neljaks jupiks,  siis need omakorda pikuti peaaegu pooleks. Pane 5 minutiks ahju, et need soojeneksid. 

Määri igale saiale hummust, siis tõsta peale 4 tempe-viilu ja siis marineeritud köögiviljasegu. 

Puista peale hakitud koriandrit ja münti ja nirista peale veidi tšillikastet. Serveeri.

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR