150 g tooreid aedvilju - nt
ribastatud punast kapsast
tikkudeks lõigatud porgandeid
3 sl valge veini äädikat
1 tl suhkrut
1 pikk sai
100 g hummust
175 g viilutatud küpsetatud tempet (tempeh)
väike punt koriandrit
väike punt münti
sriracha tšillikastet või muud tšillikastet
soola
Pane ribastatud/tikkudeks lõigatud köögiviljad kaussi, lisa veiniäädikas, suhkur ja 1 tl soola. Sega läbi ja lase maitsestuda.
Kuumuta ahi 180C.
Lõika baguette neljaks jupiks, siis need omakorda pikuti peaaegu pooleks. Pane 5 minutiks ahju, et need soojeneksid.
Määri igale saiale hummust, siis tõsta peale 4 tempe-viilu ja siis marineeritud köögiviljasegu.
Puista peale hakitud koriandrit ja münti ja nirista peale veidi tšillikastet. Serveeri.
Retsept siit.
Vegan banh mi