Pane suhkur ja vesi potti. Kuumuta tasasel tulel, kuni suhkur on sulanud.
Pese sidrunid hoolega. Tõmba köögiviljakoorijaga sidrunitelt umbes 4-5 laia kooreriba. Pressi sidrunitest umbes 100 ml sidrunimahla.
Puhasta tikrid. Eemalda mündilehed varte küljest.
Pane sidrunikooreribad, sidrunimahl, tikrid ja mündilehed samuti potti. Kuumuta keemiseni ja keeda 7-8 minutit, kuni tikrid on täitsa pehmed.Siis suru marjad pudrunuiaga katki ja jäta jahtuma.
Jahtunud segu kurna läbi tiheda sõela, hõõrudes võimalikult palju limonaadiekstrakti välja. Jahuta korralikult külmkapis.
Serveerimiseks pane u 3 sl limonaadisegu klaasi sisse, lisa mõned jääkuubikud ning täida klaas mulliveega. Soovi korral kaunista mündilehe ja sidruniviiluga.
Mündi-tikrilimonaad
Tõeliselt suvine limps1