Praetud lõvilakk-korallnarmik

Kogus
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 suurem lõvilakk-korallnarmik (umbes lillkapsapea jagu)

2 sl võid

soola ja musta pipart

Valmistamine

Puhasta seened harjakese abil mustusest. Lõika seenejalg maha.

Lõika seen umbes 1,2 cm paksusteks steikideks. 

Pane kuivale pannile keskmisele kuumusele. Prae 5-7 minutit, siis pööra ringi. Kui seentest on vedelik aurustunud ja seenesteigid kergelt pruunistuma hakkavad, lisa pannile või - vaata, et seened oleksid mõlemalt poolt kergelt võiga koos. Maitsesta julgelt soola-pipraga. 

Alanda kuumust ja prae, kuni seened on mõlemalt poolt kuldpruunid. 

Loe veel:

Retsept siit. Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 01.02.2022 12:32

Minu pilt 2020. a novembrist :)

Juliana
postitatud 22.02.2022 07:48

Kuidas maitses?