Saaremaa Suvemarja bool

Saaremaa Suvemarja bool maasikate ja õuntega.

Kogus
kümnele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

300 ml Saaremaa Suvemarja viina

750 ml naturaalselt magusat õunasiidrit nt Ecusson Doux

750 ml toonikut nt Schweppes Tonic

2 sektoriteks lõigatud sidrunit

10 poolitatud maasikat

2 viilutatud õuna

jääkuubikuid

Valmistamine

Valmistamine: pane kõik koostisained suurde punšinõusse või kaussi, lase veidi tõmmata.

Serveeri jääga täidetud veiniklaasist.

Saaremaa Vodka Suvemari:

Saaremaa Vodka Suvemari on maasika- ja vaarikamaitseline viin, mis on mõnusalt marjane ja meeldivalt pehme.
Suvemarja maitseviin sobib ideaalselt suvekokteilide ja suvise booli baasiks. Saaremaa Vodka on premium-klassi viin, mille valmistamisel kasutatakse keskkonnasäästlikult toodetud piiritust ja kristallselget põhjavett.

Retsept: Joogikultuur.ee

Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada Teie tervist!

LISA KOMMENTAAR