Sõstramarinaadis punased sibulad

See sibulalisand sobib hästi erinevate liharoogade kõrvale. Retsept EI ole mõeldud pikaajaliseks säilitamiseks!

Kogus
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

500 g punast sibulat

2 küüslauguküünt

1,5 dl mustasõstramahla

1,5 dl punase veini äädikat

1,5 dl suhkrut

1 tl soola

Valmistamine

Koori punased sibulad ja lõika paberõhukesteks viiludeks terava noa või nn mandoliini abil. Koori ja viiluta küüslauk. Laota sibulad ja küüslauk klaaspurkidesse.

Kuumuta potis sõstramahl, veiniäädikas, suhkur ja sool. keemiseni, siis kalla kuum leem sibulatele. 

Kaaneta purgid, lase jahtuda ja säilita jahedas. 

Retsept siit. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 06.05.2024 07:37

Väga maitsev.