Praetud kiisk

Kui Sul õnnestub fileeritud kiiska saada, siis siin üks lihtne viis selle valmistamiseks.

Kogus
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

värsket kiisafileed

rukkijahu

soola

värskelt jahvatatud musta pipart või valget pipart

praadimiseks õli ja

võid

Valmistamine

Sega taldrikul rukkijahu, sool ja pipar. Pööra kiisafileesid mõlemalt poolt jahusegus, siis raputa kuivemaks. 

Kuumuta suurel praepannil või ja õli, siis prae kiisafileed jaokaupa kuumas rasvas keskmisel tulel esmalt ühelt ja siis teiselt poolt kuldpruuniks ja krõbedaks. Selleks kulub 2-3 minutit ühelt ja 1-2 minutit teiselt poolt. 

Puista peale nt hakitud murulauku ja serveeri. Kõrvale võid pakkuda mõnda külma majoneeskastet või siis nt võikastet

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR