2 želatiinilehte
1 vanillikaun
500 ml 35% rõõska koort ehk vahukoort
200 g Daimiga piimašokolaadi
2 Daim tahvlikest (a 28 g)
Pane želatiinilehed külma vette ligunema 5 minutiks.
Lõika vanillikang pikuti pooleks, kaabi seemned välja ja pane koos rõõsa koorega potti. Kuumuta keemiseni, siis lase mõned minutid podiseda.
Võta vanillikaun välja. Murra šokolaadi tükkideks, lisa kuuma koore sisse ja sega, kuni šokolaad on sulanud.
Võta želatiinilehed veest välja, pigista kuivemaks ja sega kuuma šokolaadisegu hulka. Sega, kuni želatiin on lahustunud.
Kalla magustoidupokaalidesse, pane vähemalt 4 tunniks külmkappi tahenema.
Serveerimiseks kaunista hakitud Daim-tahvliga ning marjadega.
Retsept siit.
Väga maitsvad, kuigi tsipa magusad. Järgmisel korral võtan 600 ml vahukoort ja 3 želatiinilehte ning jaotan 8 pokaali vahel.
Daim panna cotta