Šokolaadihummus


Viimaste aastate suur trendiroog on magus hummus. Kui šokolaadihummus meenutab šokolaadipudingit, siis hele hummus meeldib kõigile, kes armastavad toore küpsisetainaga maiustada. Lastele meeldib eriti see viimane!
 Söö mõlemat lihtsalt lusikaga, määri saiale või kasuta magusa dipikastmena.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

400 g purk konservitud kikerherneid

vahtrasiirupit või kasesiirupit

2 sl vett

4 sl kakaopulbrit

1 vanillisuhkrut või vanilliekstrakti

0,25 tl soola

Valmistamine

Kalla kikerherned sõelale ja loputa hoolega. Pane kõik ained kõrgesse anumasse ja peenesta saumikseriga ühtlaseks. Kui segu liiga paks on, lisa veel vett.

Retsept ilmus ka ajakirja Kodu&Aed 2020. a veebruarinumbris, pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Iirispiiris
postitatud 06.04.2024 15:25

Kikerherneste maitset jääb natuke liiga palju tunda, kui just väga suurt suhkrukogust ei lisa.