Ideaalne laisa - või hoopis kavala? - koka magustoit. Väga magus kraam, nii et serveeri väikestes portsjonnõudes.
400 g 35% rõõska koort ehk vahukoort
175 g Nutella šokolaadi-pähklikreemi
Tõsta Nutella varakult sooja kohta pehmenema.
Pane külmkapikülm vahukoor suurde kaussi ja klopi vispli või vahusta mikseriga pooltugevaks vahuks. Lisa vähehaaval Nutella, segu edasi vahustades.
Kui vaht on mõnusalt paks, siis jaota magustoidupokaalidesse või -tassidesse ja pane vähemalt 4 tunniks külmkappi.
Serveerimisel võid kaunistada riivitud šokolaadi või värskete marjadega.
NB! Magustoitu võib ka sügavkülmutada ja serveerida jäätisedesserdina.
Retsept on Iisraeli naise Adi Kaplani käest ning see ilmus ka ajakirjas "Pereköök" (november 2016, Pille Petersoo vahendas, Hele-Mai Alamaa pildistas)
Oli väga mõnus ja lihtne dessert. Sel korral sõime "pehmena", aga kindlasti teen veel ja panen sügavkülma esmalt :)
Kasupere vajab süüa mmmmm
Nutella-vaht
Ideaalne laisa - või hoopis kavala? - koka magustoit. Väga magus kraam, nii et serveeri väikestes portsjonnõudes.