Porgandipealse-spinatipesto

Maitsvama pesto jaoks kasuta ainult porgandipealsete peenikesi osi, paksemad varred jäta kõrvale.

Kogus
250 ml
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

40 g porgandipealseid

40 g beebispinatit

1 suur küüslauguküüs

60 g india pähkleid

0,5 meresoola

0,25 tl jahvatatud musta pipart

120 ml külmpressitud oliiviõli

Valmistamine

Loputa porgandipealsed hoolega. Nopi välja kõik kolletuvad lehed, eemalda paksemad varrerootsud. 

Pane porgandipealsed, spinatilehed, pähklid, sool ja pipar köögikombaini ja töötle pestoks ehk pastaks. Vajadusel lükka segu spaatliga köögikombaini külgedelt alla. 

Lisa peene nirena oliiviõli ning töötle ühtlaseks. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR