Lõika seened 3 cm paksusteks viiludeks (seenekübaraid pole siin vaja). Pane vett, lisa katki pudistatud norileht ning lase seentel umbes tund aega maitsestuda. Pööra seeni umbes poole leotamise ajal.
Kuumuta õli praepannil.
Nõruta seened, patsuta köögipaberiga kuivemaks. Prae 4-6 minutit mõlemalt poolt, kuni seened on kenasti kuldpruunid.
Võta teine praepann, kalla vein pannile ja redutseeri poole võrra ehk keeda poole võrra kokku. Siis alanda kuumust ja lisa veganvõi. Lase sel sulada, siis lisa tüümian, sibulapulber, küüslauguküüs, sidrunimahl ja veidi norilehte. Maitsesta soola-pipraga.
Serveerimiseks jaota praetud kunigservikuviilud taldrikutele. Eemalda kastmest norileht ja tõsta kaste taldrikutele. Kaunista tüümianiga ning serveeri kohe.
Praetud 'kammkarbid' kuningservikust
Selles veganroas on kammkarpide asemel kasutatud kuningservikuid.