Võileib punapeedi ja kapsaga

Võileib kapsa ja punapeediga on maitsev ning tervislik vahepala. Pohla-sinepikaste annab võileivale magusat teravust, mille kogust võid timmida oma maitsele sobivaks.

Kogus
2 tk
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

2 pehmet koorikleiba

2 sl Dijoni sinepit

4 sl SALVEST pohlasalatit

4 sl SALVEST Mahlane praekapsas rapsiõliga

5-6 SALVEST marineeritud peedi viilu

värskeid lutserniidandeid

Valmistamine

Soojenda koorikleibu ahjus või rösteris mõni minut.

Sega kokku sinep ja pohlasalat. Määri kastet leiva alumisele poolele. Tõsta peale mahlane praekapsas rapsiõliga (soovi korral soojenda eelnevalt), marineeritud peediviilud ja lutserniidandid.

Määri kastet leiva ülemisele poolele ja kata võileib sellega.

Nipid ja soovitused:

  • Retseptis kasutatud Salvesti tooted on taimsed. Kui valmistad veganvõileiba, siis kontrolli, et sinep ja koorikleib sobivad ka veganitele.  

Kasutatud tooted:

Retsept ja fotod: Salvest

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 04.12.2019 08:07

Päris põnev võileib tundub! :)

Pille
postitatud 08.12.2019 09:58

Jaa, tõeliselt jõuluhõnguline!