Lumekrabi krõbedas kataifi-tainas

Väga äge viis lumekrabi serveerimiseks. Kasuta VIČI lumekrabi, mis on valmistatud Alaskalt pärit mintai fileest.

Kogus
10 tk
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

250 g VIČI lumekrabi

50 g kataifi-tainast

praadimiseks õli

Valmistamine

Tõsta kataifi-tainas varakult külmkappi sulama. Võta lumekrabimaitselised surimi-pulgad pakist välja, eemalda kileümbrised. 

Võta väike ports kataifi-taina ribasid (u 5 g) ja keera ümber krabipulga. 

Kuumuta väikeses potis õli u 180 C. Lisa korraga õli sisse 2-3 tainaniitidesse mässitud lumekrabi-pulka ning prae need mõlemalt poolt kuldseks. 

Valmis toode tõsta köögipaberile nõrguma ning prae sarnaselt ka ülejäänud lumekrabid. 

Serveeri nt vürtsika majoneeskastmega (majonees+Sriracha vms). 

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 02.12.2019 21:43

Üks väga lihtne, menukas ja lõbus suupiste!

Kaare
postitatud 04.12.2019 08:52

Näevad vahvad välja!

Marina
postitatud 07.12.2019 10:48

Kust saab kataifi-tainast osta?

Pille
postitatud 08.12.2019 09:47

Marina, mina olen ostnud nt Selverist. Samas kapis, kus külmutatud pärmi-lehttainad ja filotainad!

Maiuke
postitatud 18.04.2020 11:40

Nii äge mõte!