Väga äge viis lumekrabi serveerimiseks. Kasuta VIČI lumekrabi, mis on valmistatud Alaskalt pärit mintai fileest.
250 g VIČI lumekrabi
50 g kataifi-tainast
praadimiseks õli
Tõsta kataifi-tainas varakult külmkappi sulama. Võta lumekrabimaitselised surimi-pulgad pakist välja, eemalda kileümbrised.
Võta väike ports kataifi-taina ribasid (u 5 g) ja keera ümber krabipulga.
Kuumuta väikeses potis õli u 180 C. Lisa korraga õli sisse 2-3 tainaniitidesse mässitud lumekrabi-pulka ning prae need mõlemalt poolt kuldseks.
Valmis toode tõsta köögipaberile nõrguma ning prae sarnaselt ka ülejäänud lumekrabid.
Serveeri nt vürtsika majoneeskastmega (majonees+Sriracha vms).
Üks väga lihtne, menukas ja lõbus suupiste!
Näevad vahvad välja!
Kust saab kataifi-tainast osta?
Marina, mina olen ostnud nt Selverist. Samas kapis, kus külmutatud pärmi-lehttainad ja filotainad!
Nii äge mõte!
Lumekrabi krõbedas kataifi-tainas
Väga äge viis lumekrabi serveerimiseks. Kasuta VIČI lumekrabi, mis on valmistatud Alaskalt pärit mintai fileest.