Mandariinid šokolaadi ja soolahelvestega

Põnev amps pühadeperioodiks.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

mandariine

tumedat šokolaadi

soolahelbeid

Valmistamine

Pese ja koori mandariinid. Eralda sektoriteks.

Haki šokolaad ja sulata väikeses potis vesivannil.

Kasta mandariinid otsapidi sulašokolaadi sisse, raputa liigne šokolaad tagasi potti.

Aseta küpsetuspaberile ja puista peale soolahelbeid. Lase šokolaadil toatemperatuuril hanguda.

Loe veel:

Idee siit, retsepti koostas ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 02.12.2021 17:08

Just nimelt põnev! Mõtled, et sool ja puuvili, et see pole ju hea, aga kuidagi ei suuda söömist lõpetada :D

Georg Ilves
postitatud 12.12.2021 11:58

Nämma! Silmadega söön ära kõik!

Aile Lauri
postitatud 12.12.2021 17:55

Ossa! Kuidas ma ise pole selle peale tulnud?

Kaire Ke
postitatud 12.12.2021 18:05

Aastaid juba nii teinud, väga maitsvad :)