Põnev amps pühadeperioodiks.
mandariine
tumedat šokolaadi
soolahelbeid
Pese ja koori mandariinid. Eralda sektoriteks.
Haki šokolaad ja sulata väikeses potis vesivannil.
Kasta mandariinid otsapidi sulašokolaadi sisse, raputa liigne šokolaad tagasi potti.
Aseta küpsetuspaberile ja puista peale soolahelbeid. Lase šokolaadil toatemperatuuril hanguda.
Idee siit, retsepti koostas ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.
Just nimelt põnev! Mõtled, et sool ja puuvili, et see pole ju hea, aga kuidagi ei suuda söömist lõpetada :D
Nämma! Silmadega söön ära kõik!
Ossa! Kuidas ma ise pole selle peale tulnud?
Aastaid juba nii teinud, väga maitsvad :)
Mandariinid šokolaadi ja soolahelvestega
Põnev amps pühadeperioodiks.