Kuumuta potis vesi keemiseni, lisa amarant. Alanda kuumust, kata pott kaanega ning keeda amaranti tasasel tulel umbes 20 minutit, kuni amarant on pehme ja vesi imendunud.
Koori keegelkõrvits, lõika 2 cm kuubikuteks. Pane keeva vee kohale asetatud metallsõelale või aurutusrestile ning küpseta kuumas aurus 15 minutit, kuni kõrvitsakuubikud on pehmed. Lase veidi nõrguda, siis pane suurde kaussi ja tambi pudrunuiaga katki.
Sega kõrvitsapüree ja riivitud juust amarandi hulka. Kuumuta tasasel tulel segades 1-2 minutit, kuni roog on ühtlaselt segunenud. Maitsesta soola-pipraga.
Sulata või väikesel praepannil keskmisel kuumusel. Lisa salveilehed, alanda kuumust. Prae 2-3 minutit, kuni salveilehed on krõbedad ja või kuldne. Nirista amarandipudrule, soovi korral puista peale veel parmesani.
Kõrvitsa-amarandipuder
Kasuta keegelkõrvitsat (ingl. k. 'butternut squash')