Plaksuamarant

Peaaegu nagu miniatuurne plaksumais e. popkorn, aga tehtud amarandist :)

Kogus
2 dl
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

1 dl amaranti

Valmistamine

Pane sügav pott keskmiselt tugevale tulele. Pane umbes 1 sl amaranti poti põhja ja oota-vaata, kuidas amarandiseemned kohe plaksuma ja prõksuma hakkavad. Kui seda EI juhtu, on pott ilmselt liiga jahe ja terad ei hakkagi plaksuma, vaid lihtsalt kõrbevad lõpuks. Viska minema. 

 Proovi uuesti - kui terad plaksuma hakkavad, siis raputa potti veidi, et terad ühtlaselt plaksuksid. Kui terad enam ei krõpsu, võta pott tulelt. Kalla terad kaussi ja küpseta samal moel ka ülejäänud amarant. 

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR