Rebitud kanaliha

Rebitud kanaliha sobib salatitesse, suppidesse, pastakastmetesse jne.

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

2 kanafileed

soola ja musta pipart

2 sl võid

Valmistamine

Maitsesta kanafileed soola-pipraga ning tõsta küpsetuskotti. Lisa või ning sulge küpsetuskott kinnitusribaga. Aseta väiksemasse ahjuvormi, lõika kotilt nurk ära.

Küpseta 180-kraadises ahjus 40-45 minutit. 

Võta ahjust välja ja lase 10 minutit jahtuda. Seejärel ribasta kanafileed kahe kahvli abil tükkideks. 

Nipid ja soovitused:

  • Küpsetuskotti kogunenud leem kalla purki ja hoia jahedas. Seda saab kasutada hautiste ja kastmete valmistamiseks.
  • Rebitud kanaliha säilib külmkapis mitu päeva. 

Loe veel:

Toidukirjutaja Ragne Värk jagas retsepti ajakirjas Naisteleht (6.6.2019)

LISA KOMMENTAAR