Eemalda kahvrilaimilehtedelt puine keskmine leheroots, lõika lehed peenikesteks ribadeks.
Kuumuta vokkpann keskmisel kuumusel. Lisa maapähklid ja prae, kuni pähklid on kuldsed. Tõsta pähklid kurnlusikaga õlist välja ja tõsta köögipaberile nõrguma.
Prae samal moel india pählid kuldseks, tõsta kurnlusikaga köögipaberile nõrguma.
Jäta pannile 2 sl õli, ülejäänud kalla minema. Lisa pannile küüslauguküüned ja tšillikaunad ning prae keskmisel kuumusel, kuni küüslauk on kuldne. Lisa kecap manis, praetud pähklid ning kahvrilaimilehed. Prae segades umbes minut aega.
Võta pähklid tulelt ja lase jahtuda. Serveeri joogi kõrvale.
Singapuri vürtspähklid
Retsepti autorid kinnitavad, et need vürtsikas pähklid sobivad eriti hästi jalgpallifännidele teleka ette :D