2 sl taimeõli
750 g veiseliha (ristluutükk)
8 kooritud šalottsibulat
400 g purk Yeo’s Singapore hot curry sauce (vürtsikas karrikaste)
225 g purk bambusevõrseid
250 ml kookospiima
2 suurt Laura või Desireé kartulit
2 punti kailaankapsast (gai lan)
Serveerimiseks:keedetud jasmiiniriisi
Lõika liha 4 cm kuubikuteks. Nõruta bambusevõrsed. Koori šalottsibulad. Koori kartulid ja lõika 3 cm tükkideks. Haki kailaankapsalt lehed ja tõsta kõrvale, vars haki.
Kuumuta õli paksupõhjalises potis. Prae veiselihatükke jaokaupa umbes 4 minutit, pruunistades need ümberringi. Kui liha on praetud, siis tõsta kõrvale ja prae šalotte 2 minutit, aeg-ajalt segades.
Pane liha uuesti pannile. Lisa karrikaste, bambusevõrsed, kookospiim ja kartulitükid. Kata pott kaanega, kuumuta keemiseni. Siis alanda kuumust ning hauta tasasel tulel poolteist tundi või kuni veiseliha on pehme.
Sega juurde kailaankapsa lehed ja tükeldatud varred. Kuumuta veel 3-4 minutit või kuni kailaankapsas on pehme.
Serveeri aurutatud jasmiiniriisiga.
Retsept siit.
Singapuri veiselihakarri
Armastatud Singapuri curry veiseliha ja kartulitega.