Värske münditee

Igaks juhuks, meeldetuletuseks.

Kogus
500 ml
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Jook
Lisategevused

Koostisosad

peotäis värskeid mündilehti

500 ml vett

maitse järgi mett

Valmistamine

Pane paar mündilehte või oksakest kaunistuseks kõrvale. 

Võta paar mündioksa kätte ja löö tugevasti teise käega plaksu, siis pane münt teekannu. Korda ülejäänud lehtedega. (See "ehmatamine" aitab tee aroomidel paremini esile tulla). 

Kalla peale keev vesi ja lase 2-3 minutit tõmmata või kuni teel on kergelt helekollane või rohekaskollane toon. 

Kurna tee tassidesse, maitsesta meega. Kaunista värske mündioksakesega ja serveeri. 

LISA KOMMENTAAR