Maasikatoormoos

Kohe tarbimiseks mõeldud maasikatest "moos", mis on pakendatud tšiiaseemnetega.

Kogus
350 g
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

400 g maasikaid

2 sl sidrunimahla

2 sl vahtrasiirupit

2 sl tšiiaseemneid

Valmistamine

Puhasta maasikad. Püreesta 3/4 marjadest, haki ülejäänud maasikad. Sega juurde ülejäänud ained. Sega hoolega, siis lase tund aega seista, aeg-ajalt segades, kuni moos on paksenenud. 

Säilita steriliseeritud purkides. Tavakülmikus säilib kuni 4 päeva, sügavkülmas kuni kuu aega. 

Retsept siit. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 29.07.2020 10:29

Kasutasin vahtrasiirupi asemel suhkrut. 1kg marju ja 100g suhkrut. Marjad purustasin käte jõul ja muu järsin samaks. Mulle täitsa maitses ja väikeste topsidega sügavkülma ta läheb.