Rabarbridžinn

Eriti kevadsuvisted G&T kokteilid saad rabarbridžinniga.

Kogus
1,5 liitrit
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Jook
Lisategevused

Koostisosad

600 g punasekoorelist rabarbrit

250 g suhkrut

500 ml Nordic Spirits Lab Gin'i

Valmistamine

Pese rabarber, lõika 3 cm juppideks. Pane koos suhkruga suurde purki, raputa korralikult läbi ning jäta ööpäevaks tõmbama. Suhkur aitab rabarbrimahla välja tõmmata.

24 tunni möödudes lisa džinn, sulge purk ja raputa taas korralikult. Lase nüüd 4 nädalat tõmmata. 

Siis võid kurnata vedeliku läbi marliga vooderdatud sõela ja villida pudelisse või jättagi purki koos rabarbriga ja tõsta sealt vastavalt vajadusele kulbiga rabarbridžinni välja. 

Nipid ja soovitused:

Retsept mugandatud siit.

LISA KOMMENTAAR

Indrek
postitatud 29.06.2019 18:56

Aga kui ei ole seda dzinni võtta, kas võib muud dzinni ka kasutada? Ja kas võib ka teisi marju kasutada?

Pille
postitatud 30.06.2019 11:25

Indrek, ikka võib, lihtsalt me testisime NSL džinniga ja see sobis hästi, hinna-kvaliteedi suhe ka kenasti paigas. Botanisti või Hendricksit siia ei soovitaks. Sama põhimõtte järgi võib teha ka muude marjadega, aga nende jaoks on meil eraldi retseptid (pane otsingusse 'marjadžinn')

Indrek
postitatud 02.07.2019 19:59

Aitäh vastamast. Küsin ka, et kas valge rummiga võiks proovida seda teha? Et mis tast siis tuleb? Mingi rummi laadne jook? :)