Maitseküllane suupiste.
12 baguette'i ehk pika saia viilu
100 g Taleggio juustu
2 sl mincemeat segu või jõuluhõngulist vürtsmoosi
0,5 sl mett
2 värsket küpset viigimarja
Rösti pika saia viilud kuuma grilli all mõlemalt poolt kergelt kuldseks.
Lõika Taleggio juust 12 viiluks. Aseta igale saiaviilule juustutükk, pane uuesti ahju ja grilli veel 2-3 minutit, kuni juust on sulanud.
Kuumuta vürtsmoos/tšatni ja mesi koos tilga veega väikeses potis.
Lõika kumbki viigimari 6 sektoriks, veereta neid kergelt vürtsmoosi-meesegus.
Aseta igale juustusaiaviilule viigimarjasektor ning serveeri soojalt.
Retsept siit.
Taleggio-viigimarja ampsud
Maitseküllane suupiste.