250 g grillitud või keedetud kanafileed
1 dl Hellmann's suitsutatud küüslauguga Caesari salati kastet
soola ja musta pipart
2 viilu saia
praadimiseks võid või oliiviõli
hakitud värsket küüslauku või veidi küüslaugupulbrit
3-4 viilu suitsutatud peekonit
2 väikest rooma salati pead (nn Gem lettuce)
parmesani juustu väikeste laastudena
hakitud värsket murulauku
Eemalda kanafileelt nahk. Kanaliha lõika väikesteks tükkideks, sega Caesari salatikastmega. Maitsesta soola-pipraga.
Lõika saiaviiludelt koorikud ning lõika saiad seejärel väikesteks kuubikuteks. Prae pannil võis või oliiviõlis ümberringi kuldseks ja krõbedaks, siis viska pannile hakitud küüslauk ja prae segades veel 30 sekundit. (Kui kasutad küüslaugupulbrit, siis maitsesta praetud saiakuubikud sellega pärast praadimist).
Prae peekoniviilud krõbedaks, lase veidi jahtuda ja murra seejärel väiksemateks tükkideks.
Lõika väikeselt rooma salatilt varrepoolne ots maha, seejärel eralda 12 ilusamat salatilehte ning aseta serveerimisalusele.
Jaota kanasegu salatilehtedest "korvidesse". Tõsta igale portsjonile paar krutooni, 1-2 peekonitükikest ning juustulaastuke. Kaunista hakitud murulauguga ja serveeri.
Pildi tegi toidukirjutaja Tuuli Mathisen.
Väga lihtne suupiste ja kuna Caesari salat on väga populaarne, siis olid need ka muidugi popid. Kasutasin grillitud kanakintsusid.
Caesari salati ampsud
Kasutasime nende maitsvate salatiampsude valmistamisel Hellmann'si suitsutatud küüslauguga maitsestatud Caesari salatikastet.