Selliseid trühvleid pakkus 2019. aastal EV presidendi vastuvõtul Suhkruingel kondiiter Kertu Lukas.
100 g jõhvikapüreed
1 sl invertsuhkrut
125 g Valrhona Araguani 72% šokolaadi
125 g Valrhona Jivara 40% šokolaadi
20 g võid
35-40 külmkuivatatud jõhvikat
kvaliteetset kakaopulbrit
meelepäraseid šokolaadikaunistusi
Sulata šokolaadid 45 kraadi juures vesivannil nõus. Kuumuta jõhvikapüree koos invertsuhkruga ja sega šokolaadiga. Lisa või ja sega ühtlaseks.
Lase veidi taheneda, siis vooli väikesed ümmargused trühvlid. Pista igale trühvlile sisse külmkuivatatud
Veereta trühvleid kergelt kakaopulbris ja koputa üleliigne kakao maha. Kaunista.
Retsepti jagas Postimees (23.2.2019)
Jõhvika-šokolaaditrühvlid
Selliseid trühvleid pakkus 2019. aastal EV presidendi vastuvõtul Suhkruingel kondiiter Kertu Lukas.