Porgandikoogikeste jaoks sega toasoojale rasvainele juurde sool, suhkur ja vanillipasta. Hõõru läbi. Lisa riivitud porgand, kaerajahu ja küpsetuspulber, seejärel kaerahelbed ja mandlilaastud.
Jaota tainas võrdselt 9 umbes 10 cm läbimõõduga koogivormi sisse. Küpseta 200-kraadises ahjus, kuni koogikesed on kuldsed.
Mandlikisselli jaoks lahusta mandlipiimas suhkur, sidrunimahl ja maisitärklis. Kuumuta vispeldades, kuni saad parajalt paksu kisselli. Jahuta.
Serveerimiseks tõsta taldrikutele koogikesed, lisa mandlikissell. Restoranis AED kaunistati magusroog veel astelpajumarjade, porgandimoosi ja õhulise karamelliga.
Porgand à la Aed
Sellise nimega roog ("Porgand") oli restorani Von Krahli Aed menüüs siis, kui peakokaks oli Maru Metspalu.