Tšiiapuding astelpajuga

Meie kasutasime retseptis naturaalset astelpajumahla, ent magusasõbrad võivad kasutada ka suhkruga maitsestatud astelpajumahla.

Kogus
ühele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Hommikusöök
Lisategevused

Koostisosad

2 dl kookospiima

2 sl chia-seemneid

2 sl naturaalset astelpajumahla

Serveerimiseks:

kookoshelbeid või -laastusid

astelpajumarju

vahtrasiirupit või mett või agaavinektarit

Valmistamine

Sega kookospiim, tšiiaseemned ja astelpajumahl omavahel ning lase võimaluse korral kolm-neli tundi paisuda (kui serveerid seda hommikusöögiks, siis võid eelmisel õhtul komponendid ära segada).

Serveerimiseks kaunista astelpajumarjade ja kookosega, soovi korral nirista peale vahtra- või agaavisiirupit või vedelat mett.

Nipid ja soovitused:

Pildi tegi Juta Kübarsepp. 

LISA KOMMENTAAR