180 g Selga šokolaadimaitselisi küpsiseid
90 g ehk pool pakki Selga kondenspiimamaitselisi või klassikalisi küpsiseid
150 g marmelaadikuubikuid
50 g kuivatatud kirsse või kuivatatud jõhvikaid
50 g röstitud sarapuupähkleid
150 g magusat kakaoga kondenspiima
50 g võid
100 g toorjuustu
Purusta pooled šokolaadiküpsistest ja heledad küpsised, lisa marmelaad, kuivatatud marjad ja hakitud pähklid.
Sulata potis või, lisa kondenspiim ja sega sekka toorjuust. Sega, kuni koostis on ühtlane, seejärel vala küpsisesegule ja sega korralikult läbi.
Vala mass toidukilele ja vormi u 5 cm läbimõõduga "vorstiks". Lase külmikus vähemalt 4 tundi, aga soovitatavalt järgmise päevani taheneda.
Purusta ülejäänud šokolaadiküpsised peeneks pudiks ja veereta kirjut koera selle sees, kuni kook on kenasti kaetud. Lõika viiludeks ja serveeri.
Britt Paju retsept ja foto.
Kirju koer pähklitega
Põnev versioon armastatud "Kirjust koerast".