Kirju koer pähklitega

Põnev versioon armastatud "Kirjust koerast".

Kogus
12 viilu
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

180 g Selga šokolaadimaitselisi küpsiseid

90 g ehk pool pakki Selga kondenspiimamaitselisi või klassikalisi küpsiseid

150 g marmelaadikuubikuid

50 g kuivatatud kirsse või kuivatatud jõhvikaid

50 g röstitud sarapuupähkleid

150 g magusat kakaoga kondenspiima

50 g võid

100 g toorjuustu

Valmistamine

Purusta pooled šokolaadiküpsistest ja heledad küpsised, lisa marmelaad, kuivatatud marjad ja hakitud pähklid.

Sulata potis või, lisa kondenspiim ja sega sekka toorjuust. Sega, kuni koostis on ühtlane, seejärel vala küpsisesegule ja sega korralikult läbi.

Vala mass toidukilele ja vormi u 5 cm läbimõõduga "vorstiks". Lase külmikus vähemalt 4 tundi, aga soovitatavalt järgmise päevani taheneda.

Purusta ülejäänud šokolaadiküpsised peeneks pudiks ja veereta kirjut koera selle sees, kuni kook on kenasti kaetud. Lõika viiludeks ja serveeri.

Britt Paju retsept ja foto. 

LISA KOMMENTAAR