Rulli pärmi-lehttainas lahti u. 3mm paksuseks, lõika pooleks.
Tõsta üks tainatükk ahjuplaadile küpsetuspaberile. Määri peale pohlamoos, jättes servadesse 1 cm vaba ruumi. Laota moosile ühtlaselt verivorstide sisu ja seejärel kergelt läbi hakitud praekapsas.
Nüüd tõsta peale teine osa tainaplaat, määri lahtiklopitud munaga.
Küpseta eelsoojendatud 180kraadises ahjus 40 minutit, kuni pirukas on ilus kuldpruun.
Lase enne serveerimist jahtuda, siis on hea parajateks suupiste ampsudeks lõigata.
Selle retseptiga osales Personaalkokk Moonika Lauba 2018. a. lõpus Nami-Nami ja Toiduliidu retseptivõistlusel "Sealiha on hea liha".
Verivorstipirukas praekapsa ja pohlamoosiga
Jõululauale sobiv pirukas, kus on ühendatud eestlaste armastatud jõulumaitsed.