Peekoni-seenekaste makaronidele

Selle lihtsa pastaroa jaoks sobivad kõige paremini tonnellini, tonnarelle ja tagliolini.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1-2 sl võid

225 g viilutatud šampinjone

100-125 g peekonit

riivitud parmesani

300 g makarone

Valmistamine

Keeda makaronid rohkes soolases vees. Kurna ja pane serveerimisnõusse.

Samal ajal valmista paks raguukaste: prae võis viilutatud šampinjonid ja tükeldatud peekon. Kui seened on pehmed, lisa riivitud juust.

Vala kaste makaronidele, lisa võitükikesi ja serveeri kohe.

Juurde paku veel riivitud parmesani.

Briti toidukirjutaja Elisabeth Davidi retsept. 

LISA KOMMENTAAR

Domori
postitatud 01.03.2012 14:46

Väga mõnus ja lihtne eine. Väga kiiresti ja lihtsate vahenditega saab väga maitsva lõuna(õhtu)eine. Kindlasti teen veel.