Selle lihtsa pastaroa jaoks sobivad kõige paremini tonnellini, tonnarelle ja tagliolini.
1-2 sl võid
225 g viilutatud šampinjone
100-125 g peekonit
riivitud parmesani
300 g makarone
Keeda makaronid rohkes soolases vees. Kurna ja pane serveerimisnõusse.
Samal ajal valmista paks raguukaste: prae võis viilutatud šampinjonid ja tükeldatud peekon. Kui seened on pehmed, lisa riivitud juust.
Vala kaste makaronidele, lisa võitükikesi ja serveeri kohe.
Juurde paku veel riivitud parmesani.
Briti toidukirjutaja Elisabeth Davidi retsept. Pildi tegi Ilse Metsamaa.
Väga mõnus ja lihtne eine. Väga kiiresti ja lihtsate vahenditega saab väga maitsva lõuna(õhtu)eine. Kindlasti teen veel.
Meile maitses.
Peekoni-seenekaste makaronidele
Selle lihtsa pastaroa jaoks sobivad kõige paremini tonnellini, tonnarelle ja tagliolini.