Peekoni-seenekaste makaronidele

Selle lihtsa pastaroa jaoks sobivad kõige paremini tonnellini, tonnarelle ja tagliolini.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1-2 sl võid

225 g viilutatud šampinjone

100-125 g peekonit

riivitud parmesani

300 g makarone

Valmistamine

Keeda makaronid rohkes soolases vees. Kurna ja pane serveerimisnõusse.

Samal ajal valmista paks raguukaste: prae võis viilutatud šampinjonid ja tükeldatud peekon. Kui seened on pehmed, lisa riivitud juust.

Vala kaste makaronidele, lisa võitükikesi ja serveeri kohe.

Juurde paku veel riivitud parmesani.

Nipid ja soovitused:

  • Vajadusel kasuta munavabu makarone. 

Briti toidukirjutaja Elisabeth Davidi retsept. Pildi tegi Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Domori
postitatud 01.03.2012 14:46

Väga mõnus ja lihtne eine. Väga kiiresti ja lihtsate vahenditega saab väga maitsva lõuna(õhtu)eine. Kindlasti teen veel.

Ilse
postitatud 07.12.2024 11:41

Meile maitses.