Delicato rannarahva angerjasupp

Selle roaga osales Viimsi restoran Delicato 2019. aasta veebruaris toimunud konkursil "Viimsi Maitse".

Kogus
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

korralikku kalapuljongit

porgandeid

apteegitilli e. fenkolit

porrut

praadimiseks võid

värsket angerjat

vutimune

maitserohelist

Valmistamine

Valmista kolmest kalast korralik puljong.

Lõika porgand, apteegitill ja porru ribadeks, siis pruunista köögiviljaribad võis ja lisa puljongile.

Lõika angerjast 3 cm lõigud, keeda eraldi puljongis 5 minutit, seejärel lisa küpsed angerjatükid ülejäänud supile.

Serveerimisel lisa igale portsjonile keedetud vutimuna ja maitserohelist.

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR