Ahvenamarjavõie

Lihtne ahvenamarjahõrgutis leiva või saia peale.

Kogus
400 g
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

300 g ahvenamarja

100 g toasooja pehmet võid

soola ja musta pipart

Valmistamine

Eemalda toorelt ahvenamarjalt kilejad kelmed. Seda on hea teha näppudega nokkides või vispliga segades.

Prae ahvenamari pannil läbi, maitsesta soola-pipraga. Lase veidi jahtuda, siis sega toasooja koorevõiga ühtlaseks. 

Lase veidi taheneda, siis määri toasoojalt leiva-saia peale.  

Retsepti koostas ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 12.02.2019 19:25

See on üks mõnus leivamääre, kui ahvenamarja õnnestub hankida, siis teen esimesena just seda.