Safranitrühvlid

Valge šokolaadi trühvlid safrani ja kuivatatud jõhvikatega.

Kogus
50 tk
Valmistusviis
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

300 g valget šokolaadi

1 sl võid

1 dl 35% rõõska koort ehk vahukoort

0,5 g safranit (1 pakike)

75 g kuivatatud jõhvikaid

1 dl kookoshelbeid

Valmistamine

Murra šokolaad tükkideks, pane koos võiga köögikombaini ning peenesta. Kuumuta rõõsk koor ja safran keemiseni, siis kalla köögikombaini ning surista ühtlaseks kreemiks. 

Pane trühvlisegu kaussi, sega juurde kuivatatud jõhvikad. Lase 2 tundi külmkapis taheneda. 

Veereta segust väikesed ümmargused pallikesed, veereta neid kookoshelvetes. Hoia serveerimiseni jahedas. 

Loe veel:

Allikas: Allt om Mat

LISA KOMMENTAAR