Koori kabatšokid ja lõika seejärel u 1,5 cm paksusteks viiludeks. Uurista noa abil või suru pöidla abil pehme säsiosa välja, nii et saad "ananassirõngad".
Kuumuta potis ananassimahl, suhkur, sidrunhape ja vanill keemiseni. Sega õrnalt läbi, lisa kabatšokirattad. Kui segu uuesti keema hakkab, siis keeda täpselt 15 minutit.
Võta seejärel pott tulelt ja tõsta hoidis ettevalmistatud purkidesse. Kaaneta kohe.
Nipid ja soovitused:
Kui Sul on vanemad kabatšokid, siis kulub siirupit rohkem. Võid kasutada rohkem ananassimahla või lisada lihtsalt vett.
Kui on väga ülekasvanud kabatšokk, siis tee parem "ananassitükke" siirupis :)
Ananassimaitselised kabatšokirõngad siirupis
Классические ананасы из кабачков ehk kuidas kabatšokist ananassirõngaid teha :)