Kana juustu-murulaugukastmes

Kreemjas ja maitsev argiõhturoog. Kõrvale sobivad näiteks tatar, riis või ahjus kergelt röstitud köögiviljad.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

600 g kanakintsuliha

soola ja musta pipart

praadimiseks õli

3 dl 10% rõõska koort e. kohvikoort

75 g sulatatud juustu

2 sl hakitud murulauku

Valmistamine

Lõika kanaliha väiksemateks tükkideks. 

Kuumuta pannil pisut õli ja pruunista kintsulihatükid mõlemalt poolt kuldpruuniks. Vahepeal maitsesta soola-pipraga.

Seejärel alanda kuumus miinimumini ja vala pannile rõõsk koor.

Lisa pidevalt segades sulatatud juust ja murulauk.

Hauta madalal kuumusel ja kaane all vaikselt 20 minutit. Vajadusel maitsesta.

Ragne Värki retsept ilmus Naistelehes.

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 25.07.2018 15:01

Lihtne ja hea.

Pille
postitatud 01.03.2024 17:39

Minu vana pilt ka :)