Kreemjas ja maitsev argiõhturoog. Kõrvale sobivad näiteks tatar, riis või ahjus kergelt röstitud köögiviljad.
600 g kanakintsuliha
soola ja musta pipart
praadimiseks õli
3 dl 10% rõõska koort e. kohvikoort
75 g sulatatud juustu
2 sl hakitud murulauku
Lõika kanaliha väiksemateks tükkideks.
Kuumuta pannil pisut õli ja pruunista kintsulihatükid mõlemalt poolt kuldpruuniks. Vahepeal maitsesta soola-pipraga.
Seejärel alanda kuumus miinimumini ja vala pannile rõõsk koor.
Lisa pidevalt segades sulatatud juust ja murulauk.
Hauta madalal kuumusel ja kaane all vaikselt 20 minutit. Vajadusel maitsesta.
Ragne Värki retsept ilmus Naistelehes.
Lihtne ja hea.
Minu vana pilt ka :)
Kana juustu-murulaugukastmes
Kreemjas ja maitsev argiõhturoog. Kõrvale sobivad näiteks tatar, riis või ahjus kergelt röstitud köögiviljad.