Pistaatsiapähkel annab kapsale eriliselt õrna maitse, rõõsk koor teeb salati mahlakaks. Eriti sobiv lisand õrna maitsega pardi- ja kalkuniroogade juurde.
Lõika kapsas peenikesteks ribadeks. Sega juurde rõõsk koor ja pistaatsiapähklid.
Nipid ja soovitused:
Kaubanduses levinud "hiina kapsa" korrektne eestikeelne nimi on Pekingi lehtnaeris ehk Pekingi kapsas ehk petsai (Brassica rapa subsp. pekinensis). Õige hiina kapsas ehk hiina lehtnaeris on paksoi (Brassica rapa subsp. chinensis).
Retsept on mugandatud Anne Lille raamatust "Väärt road" (Menu, 2013). Pildi tegi Juta Kübarsepp.
Hiina kapsa salat pistaatsiapähklitega
Pistaatsiapähkel annab kapsale eriliselt õrna maitse, rõõsk koor teeb salati mahlakaks. Eriti sobiv lisand õrna maitsega pardi- ja kalkuniroogade juurde.